Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Үйл ажиллагааны стератеги зорилго, зорилт
Лаборатори нэгж
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
Чанар хангалт
Сүлжээ лаборатори
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Ур чадвар
Шинжилгээ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
СУДАЛГАА ШИНЖИЛГЭЭ
Бүтээл
Эрсдэлийн үнэлгээ, тандалтын тайлан
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Авлигын эсрэг хамтдаа
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
Ёс зүйн дэд хороо
ХУУЛЬ, ТОГТООМЖ
БҮГД
Ангилал
Бүтээл
Эрсдэлийн үнэлгээ, тандалтын тайлан
Нийтлэл хайх
2013 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
2014 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
2015 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
2016 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
2017 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
2018 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
2019 оны Эрдэм шинжилгээний хурлын эмхэтгэл
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
Төрөл бүрийн хиамны чанар, аюулгүй байдлын тандалт судалгааны үр дүн
By Л.Ариунтунгалаг
2025/10/31
Цааш унших
1
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2025 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#