Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Үйл ажиллагааны стератеги зорилго, зорилт
Лаборатори нэгж
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
Чанар хангалт
Сүлжээ лаборатори
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Ур чадвар
Шинжилгээ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
СУДАЛГАА ШИНЖИЛГЭЭ
Бүтээл
Эрсдэлийн үнэлгээ, тандалтын тайлан
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
ХУУЛЬ, ТОГТООМЖ
УР ЧАДВАРЫН ХӨТӨЛБӨР, ТАЙЛАН
Нийтлэл хайх
2025 оны 1 дүгээр ээжлийн Ур чадварын сорилтын хураангуй тайлан
By Л.Ариунтунгалаг
2025/07/09
Цааш унших
УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ ХӨТӨЛБӨР 2025 оны I ЭЭЛЖ СОРИЛТЫН ДҮНГИЙН ХУУДАС
By Л.Ариунтунгалаг
2025/05/27
Цааш унших
2024 он 2 дугаар ээлж -Хураангуй тайлан
By Л.Ариунтунгалаг
2025/02/18
Цааш унших
2024 оны 2 дүгээр ээлж гарын авлага
By Л.Ариунтунгалаг
2024/11/12
Цааш унших
2024 оны 2 дугаар ээлж-Үр дүнгийн хуудас
By Л.Ариунтунгалаг
2024/11/12
Цааш унших
2024 оны 2-р ээлжийн СОРИЛТЫН УР ЧАДВАРЫН ҮНЭЛЭХ ХӨТӨЛБӨРИЙН УДИРДАМЖ
By Л.Ариунтунгалаг
2024/09/24
Цааш унших
ШИНЖИЛГЭЭНИЙ УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ БҮДҮҮВЧИНД ХАМРАГДАХ ТУХАЙ ГЭРЭЭ
By Л.Ариунтунгалаг
2024/08/08
Цааш унших
2024 оны 1-р ээлжийн ур чадварын үр дүн
By Л.Ариунтунгалаг
2024/06/21
Цааш унших
УР ЧАДВАРЫН СОРИЛТЫН ДЭЭЖИЙГ БЭЛТГЭХ ЗААВАР (2024 оны 1 дүгээр ээлж)
By Л.Ариунтунгалаг
2024/03/18
Цааш унших
2024 оны 1-р ээлжийн ур чадварын сорилтын хөтөлбөр
By Л.Ариунтунгалаг
2024/02/14
Цааш унших
1
2
3
4
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2025 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#