Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээлэл
Мэдээ мэдээлэл
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
Шинэ мэдээ
“Шинжлэх ухаан ба хүнсний аюулгүй байдал” сэдэвт эрдэм шинжилгээний бага хурлын удирдамж
Л.Ариунтунгалаг
04/03
ТӨВ АЙМАГТ АЖИЛЛАЛАА
Л.Ариунтунгалаг
03/18
ДАРХАН-УУЛ АЙМАГТ АЖИЛЛАЛАА
Л.Ариунтунгалаг
02/18
ШИНЖИЛГЭЭ ХИЙХ ГЭРЭЭНИЙ ЗАГВАР
Л.Ариунтунгалаг
01/28
ОЛОН УЛСЫН УР ЧАДВАРЫН СОРИЛТ ТУРШИЛТ ОРОЛЦОЖ БАЙНА.
Л.Ариунтунгалаг
11/25
ЗӨВЛӨМЖ
By Л.Ариунтунгалаг
2024/11/13
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#