Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
ХУУЛЬ ЭРХ ЗҮЙ
Хууль, эрх зүй
Хүний нөөц
Ангилал
Хууль, дүрэм, журам
Хүний нөөц
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Ил тод мэдээллийн тухай
Худалдан авах ажиллагаа
Шилэн данс
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
Нийтлэл хайх
Шинэ мэдээ
Албан тушаалын тодорхойлт
Л.Ариунтунгалаг
02/07
Албан хаагчийн ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх журам
Л.Ариунтунгалаг
02/03
Албан хаагч, ажилтны ёс зүйн дүрэм
А.Админ
02/03
Албан хаагч, ажилтныг сонгон шалгаруулах журам
Л.Ариунтунгалаг
02/03
Хүний нөөцийн стратеги
Л.Ариунтунгалаг
02/03
Хүний нөөцийн стратеги
By Л.Ариунтунгалаг
2025/02/03
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#