Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Үйл ажиллагааны стератеги зорилго, зорилт
Лаборатори нэгж
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
Чанар хангалт
Сүлжээ лаборатори
СУДАЛГАА ШИНЖИЛГЭЭ
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээлэл
Мэдээ мэдээлэл
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
Шинэ мэдээ
Хүнсээр дамжих бичил биетний тэсвэржилтийг хянах нь хүнсний аюулгүй байдал болон хүн амын ...
Л.Ариунтунгалаг
06/17
FAPAS ОЛОН УЛСЫН УР ЧАДВАРЫН СОРИЛТОД АМЖИЛТТАЙ ОРОЛЦЛОО
Л.Ариунтунгалаг
06/06
“Шинжлэх ухаан ба хүнсний аюулгүй байдал” сэдэвт эрдэм шинжилгээний бага хурлын удирдамж
Л.Ариунтунгалаг
04/03
ТӨВ АЙМАГТ АЖИЛЛАЛАА
Л.Ариунтунгалаг
03/18
ДАРХАН-УУЛ АЙМАГТ АЖИЛЛАЛАА
Л.Ариунтунгалаг
02/18
“Шинжлэх ухаан ба хүнсний аюулгүй байдал” сэдэвт эрдэм шинжилгээний бага хурлын удирдамж
By Л.Ариунтунгалаг
2025/04/03
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2025 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#