Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээлэл
Видео мэдээ
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
Шинэ мэдээ
О.Нандин-Эрдэнэ: "ЭРСДЭЛ БА СТАНДАРТ" эрсдэлийн үндэсний форум 2023
Л.Ариунтунгалаг
12/18
Манай лаборатори 2024 оны 1 дүгээр улиралд багтааж багаж тоног төхөөрөмжийн шинэчлэлтийг х...
Л.Ариунтунгалаг
12/18
О.Нандин-Эрдэнэ: Тоног төхөөрөмж, хүний нөөцийн чадавхийг дээшлүүлснээр хүнсний аюулгүйн ү...
Л.Ариунтунгалаг
12/18
Д.Энхтуяа: Хил гаалиар нэвтэрч орж ирсэн зарим бүтээгдэхүүнд агуулахын стандарт зөрчснөөс ...
Л.Ариунтунгалаг
12/18
Б.Ууганбаатар: Импортын барилгын материалыг аж ахуй нэгжүүд шинжилгээнд хамруулж байх нь и...
Л.Ариунтунгалаг
12/18
Орон байрны радоны шарлага
By Л.Ариунтунгалаг
2020/10/28
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#