Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
УР ЧАДВАРЫН ХӨТӨЛБӨР, ТАЙЛАН
Нийтлэл хайх
СОРИЛТЫН УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ ХӨТӨЛБӨР 2023 оны I ЭЭЛЖ
By Л.Ариунтунгалаг
2023/04/06
Цааш унших
2023 оны 1 ээлжийн хөтөлбөрийн техникийн заавар
By Л.Ариунтунгалаг
2023/02/10
Цааш унших
СОРИЛТЫН УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ ХӨТӨЛБӨР 2023 ОНЫ 1-Р ЭЭЛЖ
By Л.Ариунтунгалаг
2023/01/25
Цааш унших
ШИНЖИЛГЭЭНИЙ УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ БҮДҮҮВЧИНД ХАМРАГДАХ ТУХАЙ ГЭРЭЭ
By Л.Ариунтунгалаг
2023/01/19
Цааш унших
СОРИЛТЫН УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ ХӨТӨЛБӨР 2021оны I ЭЭЛЖ МИКРОБИОЛОГИЙН СОРИЛТЫН ДҮНГИЙН ХУУДАС
By Л.Ариунтунгалаг
2021/06/17
Цааш унших
Ур чадварын сорилтын 2021 оны 1-р ээлжийн дүнгийн хуудас
By Л.Ариунтунгалаг
2021/05/10
Цааш унших
Ур чадварын сорилтын 2021 оны 1-р ээлжийн техникийн заавар
By Л.Ариунтунгалаг
2021/05/10
Цааш унших
МИКРОБИОЛОГИЙН УР ЧАДВАРЫН СОРИЛТЫН ҮНЭЛГЭЭНИЙ НЭГТГЭЛ Халдварлуулсан бактери илрүүлэх сорилтын дүн /2020 оны 2 ээлж/
By Л.Ариунтунгалаг
2020/11/20
Цааш унших
УР ЧАДВАРЫН СОРИЛТЫН ДЭЭЖИЙГ БЭЛТГЭХ ЗААВАР (2020 оны 2 дугаар ээлж)
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/24
Цааш унших
2020 оны 2-р ээлжийн ур чадварын сорилтын хөтөлбөр зарлагдлаа.
By Л.Ариунтунгалаг
2020/07/31
Цааш унших
1
2
3
4
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#