Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Үйл ажиллагааны стератеги зорилго, зорилт
Лаборатори нэгж
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
Чанар хангалт
Сүлжээ лаборатори
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Ур чадвар
Шинжилгээ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
СУДАЛГАА ШИНЖИЛГЭЭ
Бүтээл
Эрсдэлийн үнэлгээ, тандалтын тайлан
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
ХУУЛЬ, ТОГТООМЖ
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
ВИТАМИН ГЭЖ ЮУ ВЭ?
By Л.Ариунтунгалаг
2022/06/23
Цааш унших
Хоол болон хүнсний хуванцар сав сонгоход анхаарах зөвлөгөө
By Л.Ариунтунгалаг
2022/06/23
Цааш унших
Буудайн навчны хүрэн зэв
By Л.Ариунтунгалаг
2022/05/23
Цааш унших
Мэргэжлийн шарлагын хувийн тунгийн хяналт гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2022/05/06
Цааш унших
УРГАМЛЫН УУРАГ
By Л.Ариунтунгалаг
2022/04/18
Цааш унших
Шампунийн найрлагад орох зарим химийн нэгдлүүд
By Л.Ариунтунгалаг
2022/04/18
Цааш унших
АРЬСНЫ МИКРОБИОМЫН ТУХАЙ
By Л.Ариунтунгалаг
2022/03/30
Цааш унших
ОРООНГО-ХОГ УРГАМАЛ
By Л.Ариунтунгалаг
2022/03/17
Цааш унших
Хөрс түүний тухай ойлголт
By Л.Ариунтунгалаг
2021/11/04
Цааш унших
Алимны үрч эрвээхэй-Carpocaspa pomonella L
By Л.Ариунтунгалаг
2021/09/27
Цааш унших
1
...
4
5
6
...
11
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2025 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#