Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
Буудайн навчны хүрэн зэв
By Л.Ариунтунгалаг
2022/05/23
Цааш унших
Мэргэжлийн шарлагын хувийн тунгийн хяналт гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2022/05/06
Цааш унших
УРГАМЛЫН УУРАГ
By Л.Ариунтунгалаг
2022/04/18
Цааш унших
Шампунийн найрлагад орох зарим химийн нэгдлүүд
By Л.Ариунтунгалаг
2022/04/18
Цааш унших
АРЬСНЫ МИКРОБИОМЫН ТУХАЙ
By Л.Ариунтунгалаг
2022/03/30
Цааш унших
ОРООНГО-ХОГ УРГАМАЛ
By Л.Ариунтунгалаг
2022/03/17
Цааш унших
Хөрс түүний тухай ойлголт
By Л.Ариунтунгалаг
2021/11/04
Цааш унших
Алимны үрч эрвээхэй-Carpocaspa pomonella L
By Л.Ариунтунгалаг
2021/09/27
Цааш унших
Пестицид гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2021/09/24
Цааш унших
Listeria monocytogenes-ийн халдвар
By Л.Ариунтунгалаг
2021/09/24
Цааш унших
1
...
4
5
6
...
10
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#