Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДЛЫН ҮНДЭСНИЙ ЛАВЛАГАА ЛАБОРАТОРИЙН ЦАЦРАГИЙН ХЯНАЛТЫН ЛАБОРАТОРИЙН ХҮН АМЫН ШАРЛАГЫН ХЭМЖИЛТ, ШИНЖИЛГЭЭ
By Л.Ариунтунгалаг
2020/10/14
Цааш унших
ХӨРС ТҮҮНИЙ ТУХАЙ ОЙЛГОЛТ
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/22
Цааш унших
ХУУРАМЧ ХҮНСНИЙ БҮТЭЭГДЭХҮҮН (ADULTERATED FOOD)
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/22
Цааш унших
Үхрийн нүд тарих талбайг сонгох
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/18
Цааш унших
Хүнсний бүтээгдэхүүний илчлэг чанар тооцоолох
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/02
Цааш унших
Үрийн улаанбуудайн хольц тодорхойлох /MNS 0246:2001/
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/02
Цааш унших
Хүнсний улаанбуудайн хольц тодорхойлох /MNS 0097:2010/
By Л.Ариунтунгалаг
2020/09/02
Цааш унших
Хөгц мөөгөнцөр гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2020/07/30
Цааш унших
ХӨДӨЛМӨРИЙН НӨХЦӨЛИЙН ҮНЭЛГЭЭГ ХЭРХЭН ХИЙЛГЭХ ВЭ?
By Л.Ариунтунгалаг
2020/05/22
Цааш унших
Химийн бодис агуулахад хадгалах "JET BAKER" өнгөний код
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/30
Цааш унших
1
...
6
7
8
...
10
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#