Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
Химийн бодисонд хордолтын хэлбэр, авах арга хэмжээ
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/30
Цааш унших
Ундны усны зохистой хэрэглээ
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/21
Цааш унших
COVID-19 БА ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ /хүнсний бизнес эрхлэгчдэд зориулсан зөвлөмж/
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/20
Цааш унших
Хуурамч стандартын бус бүртгэлгүй эм гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/16
Цааш унших
ЭНГИЙН ҮСТ ХАЧИГ /GLYCCYPHAGUS DESTRUCTOR/
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/15
Цааш унших
Цацраг идэвхт изотоп тодорхойлох шинжилгээ
By Л.Ариунтунгалаг
2020/04/05
Цааш унших
ХҮНСНИЙ БҮТЭЭГДЭХҮҮН СОНГОХДОО ЮУГ АНХААРАХ ВЭ?
By Б.Нарандэлгэр
2020/03/27
Цааш унших
Цацрагийн хяналтын лабораторид дээж хүлээн авах
By Л.Ариунтунгалаг
2020/03/20
Цааш унших
ХӨДӨЛМӨРИЙН НӨХЦӨЛ ГЭЖ ЮУ ВЭ?
By Л.Ариунтунгалаг
2020/03/20
Цааш унших
“МОНХИМО” ХХК-ААС АРИУТГАЛ, ХАЛДВАРГҮЙЖҮҮЛЭЛТИЙН БОДИС ХАНДИВЛАЛАА.
By Л.Ариунтунгалаг
2020/03/18
Цааш унших
1
...
8
9
10
...
12
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#