Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
УР ЧАДВАРЫН ХӨТӨЛБӨР, ТАЙЛАН
Нийтлэл хайх
ШИНЖИЛГЭЭНИЙ УР ЧАДВАРЫГ ҮНЭЛЭХ БҮДҮҮВЧИНД ХАМРАГДАХ ТУХАЙ ГЭРЭЭ
By Л.Ариунтунгалаг
2024/01/19
Цааш унших
2023 оны 2-р ээлжийн Ур чадварын хөтөлбөрийн залруулах ажлын хуудас
By Л.Ариунтунгалаг
2023/12/11
Цааш унших
Элсэн сахарт Сахароз (% ) тодорхойлсон оролцогчдын дүнгийн үнэлгээ
By Л.Ариунтунгалаг
2023/12/11
Цааш унших
Жүүсэнд Хүчиллэг (% ) тодорхойлсон оролцогчдын үр дүнгийн үнэлгээ
By Л.Ариунтунгалаг
2023/12/11
Цааш унших
Халдварлуулсан бактери илрүүлэх сорилтын дүн
By Л.Ариунтунгалаг
2023/12/11
Цааш унших
Бактерийн тоог /Staphylococcus aureus ATCC25923/ тоолох сорилтын дүн
By Л.Ариунтунгалаг
2023/12/11
Цааш унших
2023 оны 2 ээлж Үр дүнгийн хуудас
By Л.Ариунтунгалаг
2023/09/26
Цааш унших
2023 оны 2-р ээлж Хөтөлбөр
By Л.Ариунтунгалаг
2023/09/26
Цааш унших
2023 оны 2-р ээлж техникийн заавар
By Л.Ариунтунгалаг
2023/09/26
Цааш унших
2023 1-р ээлж хурангуй тайлан
By Л.Ариунтунгалаг
2023/05/31
Цааш унших
1
2
3
4
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#