Search
Манай байгууллагыг сонгон үйлчлүүлсэн таньд баярлалаа.
Хайх
Нэвтрэх
БИДНИЙ ТУХАЙ
Эрхэм зорилго
Бүтэц зохион байгуулалт
Танилцуулга
Түүхэн замнал
САЛБАР НЭГЖ
Микробиологийн лаборатори
Хими, хор судлалын лаборатори
Таримал, ургамал үр хорио цээрийн лаборатори
Цацрагын хяналтын лаборатори
Стратеги, төлөвлөлт, эрсдлийн үнэлгээний төв
Ур чадварын сорилтын лаборатори
Захиргаа, техник хангамжийн хэлтэс
САНАЛ ХҮСЭЛТ
МЭДЭЭЛЭЛ
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
ҮЙЛЧИЛГЭЭ
Шинжилгээнд дээж хүлээлгэн өгөх зааварчилгаа
Шинжилгээний үнэ, тариф
Дээжийн хэмжээ
Бүтээгдэхүүнээс дээж авах аргачлал
Шинжилгээний хариу шалгах
Итгэмжлэлийн хүрээ
Чанар хангалт
ИЛ ТОД БАЙДАЛ
Ил тод мэдээллийн тухай
Хууль, дүрэм, журам
Шилэн данс
Хүний нөөц
Худалдан авах ажиллагаа
Албан хаагчдын утасны жагсаалт
Өргөдөл гомдлын шийдвэрлэлт
МЭДЭЭ, МЭДЭЭЛЭЛ
Ангилал
Мэдээ мэдээлэл
Видео мэдээ
Зөвлөмж, зөвлөгөө
Нийтлэл хайх
Эрдэст ус гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2021/09/02
Цааш унших
ХҮНСНИЙ НЭМЭЛТ ГЭЖ ЮУ ВЭ?
By Л.Ариунтунгалаг
2021/08/30
Цааш унших
Цацрагийн шарлага гэж юу вэ?
By Л.Ариунтунгалаг
2021/08/05
Цааш унших
Усыг бохирдуулагч эх үүсвэрүүд
By Л.Ариунтунгалаг
2021/05/20
Цааш унших
Хүнсний бүтээгдэхүүнийг цацрагаар шардаг гэдгийг та мэдэх үү?
By Л.Ариунтунгалаг
2021/05/10
Цааш унших
Амны хаалт тогтмол зөв хэрэглэх нь Та болон таны гэр бүлийг халдвараас хамгаална.
By Л.Ариунтунгалаг
2020/11/13
Цааш унших
Хүнсний ногоонд агуулагдах нитрат
By Л.Ариунтунгалаг
2020/11/10
Цааш унших
Цусан суулга өвчин үүсгэгч Shigella бактери
By Л.Ариунтунгалаг
2020/11/09
Цааш унших
Хуванцар савны тэмдэглэгээ
By Л.Ариунтунгалаг
2020/11/04
Цааш унших
Оксфорд хэвлэлд Ази-Номхон далайн 8 оронтой хамтран цацрагийн хэмжилтийн талаар эрдэм шинжилгээний өгүүлэл хэвлүүллээ.
By Л.Ариунтунгалаг
2020/10/14
Цааш унших
1
...
5
6
7
...
10
ХАБҮЛЛ
Зохиогчийн эрх © 2023 | Хүнсний Аюулгүй Байдлын Үндэсний Лавлагаа Лаборатори.
#
#
#
#